Home
 • Kimagasló eredményekért Startolunk

  .

 • Partnere leszünk az Inteligens megoldásokban

  .

 • Kimagasló eredményekért Startolunk

  .

 • Kimagasló eredményekért Startolunk

  .

Hatékony Reklám és PR tervezés

Céged céljai hogy válhatnak eredménnyé? Közösen az ötletekből lehetőséget, a lehetőségekből megvalósítható terveket, ezekből pedig eredményt hozunk létre Neked! Te hozd a terméked és céljaid, mi pedig dolgozunk az eredményeken!

Hogyan?

Kereskedelmi és Marketing stratégiák

Legyen szó akár termékről vagy szolgáltatásról, a piaci bevezetés, piaci pozíció megtartása és pozíciód erősítése is egy komoly stratégia feladat. Sok kérdés mérlegelése után a lehetséges irányok közül kell kiválasztani a cég számára legelőnyösebbet.

Hogyan?

Inteligens megoldások vállalkozásának

A potenciális vásárlóerő elérésében az online csatornáknak most nagy szerepük van, ezért a marketing mix elemei között kiemelten fontos helyet foglalnak el. A technika folyamatos fejlődésével mi lépést tartunk és újszerű intelligens megoldásokon dolgozunk.

Mik ezek?

Grafika és csomagolás tervezés

A fogyasztói piac folyamatos ingerekre éhes. Az üzletek polcain az egyes termékeket viszont adott cél szerint megkülönböztethetővé, egyedivé kell tenni, hogy a fogyasztó pozitív fogyasztói döntés, hozzon, azaz megvásárolja a terméket.

Hogy érhető ez el?
vilagossag

Rólunk - Kreativitás és tapasztalat

Cégünk több mint 20 éve van jelen a folyamatosan változó és rendkívül érzékeny reklám piacon. Erre a 20 éves tapasztalatra alapozva dolgozunk együtt napról napra partnereinkkel, akik kereskedelmi célkitűzéseik megvalósításában a mi szolgáltatásainkat választják időről-időre.

Referencia munkáink

Kapcsolat

Advertisz-Reklám Kft.

1036. Budapest, Bécsi út 165 Propszt Irodaház

www.advertisz.hu

Németh Csaba

+36 (20) 934 2535
nemeth.csaba (at) advertisz.hu

[contact-form-7 id="5" title="1 kapcsolati űrlap"]

2015 © Advertisz Reklám Kft.
Minden jog fenntartva.