Portfolio
2017-05-18 by

Diszlexia szemüveg – csak eredetit!

A rossz szín epilepsziát okozhat

Levelet kaptunk:
…” Unokám diszlexiás. Végigolvastam ezzel kapcsolatban az összes információt, így az Önök cikkeit is. Többek között ennek a hatására, és azok beszámolóit figyelembe véve, akik már használják a ChromaGen© diszlexia szemüveget, és vele folytatják a pedagógiai korrekciót, döntöttünk úgy, hogy a speciális színes lencsés szemüveggel végzett orvos-és szakpedagógusi vizsgálatra jelentkezünk, majd a felírt szemüveggel és az ajánlott fejlesztő pedagógiai módszerrel folytatjuk az unokám diszlexiájának reedukációját. De valahogy máshová kerültünk- ott is színes lencsét adtak volna. De nem a ChromaGen© lencsét. Felmerült a gyanúnk, hogy hamisítványról van szó. Melyik az igazi, az angol ChromaGen© lencse, illetve, használ-e a másik helyen ajánlott?…”

Dr. Csobay Ildikó szemész főorvos, az Oculocor Kft. ügyvezetője, a ChromaGen© színes lencsék forgalmazója:
-Tudomásunk szerint a a diszlexia szemüvegbe való ChromaGen© lencséket nem hamisítják, nem is tudnák, hiszen azok védett, különleges eljárással Angliában készülnek. Az utóbbi időben, a különféle optikákban megjelent, diszlexia korrekcióra alkalmasnak kínált szemüveglencséket egyébként sem ChromaGen© -ként árusítják.
– A megjelent lencséket akár sikerünk jelzőjének is felfoghatnánk, hiszen mi tizenhat éve alkalmazzuk a ChromaGen© szűrőket, az ezekkel készült szemüvegeket, és a speciális pedagógiai módszert. Orvosi és pedagógiai eredményeink ismeretében, ezeken felbuzdulva, más gyártók egyéb színkombinációkkal próbáltak lencséket megfesteni, paicra lépni. Ezek hatása teljesen ismeretlen, nem tudni, mi alapján festettek lencséket. Nincs tudományos előzményük, nem találni információkat a szükséges klinikai vizsgálatok eredményeiről, az sem tudni, rendelkeznek-e a megfelelő hazai és nemzetközi engedélyekkel. Az eredeti ChromaGen© lencse, a speciális szemészeti és pedagógiai vizsgálat egyébként az angol szakértők, orvosok hosszú évek során végzett tudományos fejlesztésének eredménye. A lencsék, az FDA – Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhivatal- és EU engedélyekkel, CE- számmal is rendelkeznek.
– A piacon most megjelent színes lencsék alkalmazása nem tréfa, ezért mindenkit figyelmeztetk: ha nem megfelelők a színek karakterisztikája, a szűrők alkalmazása, a viselője akár epilepsziás rohamokat is kaphat! A ChromaGen© szemorvosi vizsgálatait, és a szükséges pedagógiai felméréseket a színes lencsékkel szigorúan szabályozott, és engedélyezett protokoll alapján végezzük. Határozottan ki kell jelentenem, hogy más színes lencsékért, azok hatásáért nem vállalunk felelősséget! Mi az orvosilag kipróbált, eredeti, nemzetközi és nemzeti hatóságok által bevizsgált, engedélyezett ChromaGen© diszlexia szemüveg lencséket használjuk. Ezeket egy igen alapos, másfél órás szakorvosi, fejlesztőpedagógusi vizsgálat nyomán kizárólag Budapesten, a Kelen Kórházban írjuk fel. Minden más lencse bizonytalan hatású!
Komplex orvos-pedagógiai diszlexia vizsgálat ChromaGen© színes lencsés szemüveggel, angol, német, román, francia nyelveken is. Diszlexiásoknak stresszoldó, tanulástechnika kurzus, pedagógiai reedukáció.
Kelen Kórház (Budapest, 1119 Than Károly u. 20)
Bejelentkezés: +36-30/416-2840
info@olvasasizavar.hu
További részletek: www.olvasasizavar.hu

2015 © Advertisz Reklám Kft.
Minden jog fenntartva.