Portfolio
2017-03-20 by

Egészség Sziget a Fitbalance támogatásával

Kedves Partnerünk!
Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a tavaszi Fitbalance Magyarország Expo Fesztivált, mely rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos mozgásfesztiválja, szeretnénk invitálni Benneteket, hogy termékeitekkel, szolgáltatásaitokkal tartsatok velünk, az ide ellátogató közönség ugyanis 100%-osan egészségtudatos, így tagjai könnyen potenciális ügyfeleitekké válhatnak!
2017-ben április 30-án kerül megrendezésre.
A Fitbalance és az Advertisz Reklám Kft. idén egy egyedülálló megoldást kínál a Partnereknek – Egészség Sziget a Fitbalance-on
Az idei év közös jelszava: Te teremtsd az Egészséget!
A kezdeményezés lényege, hogy a mozgás mellett olyan egészségmegőrzést szolgáló termékeket, szolgáltatásokat mutassunk be, amelyek magas minőséget biztosítanak és Szeretet Márkaként élnek majd a felhasználók körében. A Fitbalance és az Advertisz Reklám Kft. ezt a közös jelszót fogalmazta meg, hiszen a közös munka mellett a két cég egymaga is rengeteget tett az elmúlt évek során az egészségért és azért, hogy felhívja az emberek figyelmét az egészségük megőrzésére. Most együtt építkezünk!
Egészség Sziget és Fitbalance közös üzenete a fogyasztók felé:
A Szeretet Márka a Tiéd, az a márka, amely Érted van. Nem üres frázisokat kapsz, hanem valós értéket. Te magad, aki Érték vagy egy másik Értékkel lépsz kapcsolatba. A Szeretet Márkát valójában Te, mint a Vásárló alkotod meg, a Te tudatos döntésed eredménye lesz, hogy melyik márka válik valójában azzá. Ahhoz, hogy ezt a döntést meg tudd hozni, meg kell ismerned azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyeket mi Szeretet Márkaként definiálunk.
Az ÉRTÉKE VAGY AZ ÉRTÉKNEK!
Csatlakozz Partnerként az Egészség Szigethez!
A részvétel Számodra csak előnyökkel jár!
Költséghatékony megoldást biztosítunk, hogy termékeiddel és szolgáltatásaiddal jelen legyél közel 8.000 felhasználó között.
Az Egészség Sziget a Fitbalance rendezvényen belül kerül kialakításra, mint az nevében is benne van, egy önálló kis szigeten, tehát nem kell különálló stand kialakításával és bérlésével foglalkoznod. Egy nagy, természetesnek ható térben alakítjuk ki a természetességet tükröző területet, ahol a kiállítókat modern kínáló pultokkal helyezzük egymás mellé. A dekorációt úgy alakítjuk, hogy az a lehető legjobban tükrözze a természet hatását, ezzel kiemelkednek az Egészség Sziget Partnerei az EXPO-n. A Partnerek népszerűsítését a Fitbalance segítségével közösen alakítjuk ki, hiszen a szigetet a látogatók számára óriási kapukkal is promótáljuk. A sziget légies megjelenése tág teret ad minden Partner számára, hogy a pultokon kívül is számára megfelelő nagyságú és mennyiségű reklámfelületeket használjon. Olyan látványos elemeket fogunk alkalmazni, amely minden látogatót bevonz! Teret adunk, hogy a vásárlóiddal valódi kapcsolatot teremts! Ne csak egy termékkel gyere, hozd a portfóliód!
Otthon fogod magad érezni Kiállító Partnerként is!
Játékos elemek gazdagítják a Szigetet a termékek és a szolgáltatások bemutatói mellett, amelyben a Kiállítói Partnerek termékei kapcsolódnak össze!
Teljes a szinergia!
– Mini szendvicsbár
– Teaház
– Ásványvizeink a kincseink
– Fűszer bemutató
– Leves bár
– Pizza bár
– Tejtermék bár
– Relaxációs sarok masszázsfotelekkel, és tanácsadással
– Reform desszert sarok
– Jóga központ és tanácsadás
– Természetgyógyász tanácsadás
– Kismama tanácsadás
– Ékszer varázs
– Ajándék receptkártyák a Cukrom.hu-tól
– Ajándék egészségkártyák a Fitbalance-tól
– Arnold fotófal az IFBB valamint az Arnold Classic támogatásával
– Gyerek sarok – arcfestés, hennafestés, Fitbalance kifestő verseny
– Nagyszínpadi nyereményjáték – 100.000 Ft összértékben vásárlási kuponokkal
– Állapotfelmérések
– Divatsarok
– Beauty termék tesztek
Ajándékok:
A szigeten a látogatók között előre láthatóan az alábbi nyereményeket szeretnénk kisorsolni:
Az Egészség Sziget Partnerei által szervezett közös ajándékcsomagok
Divatmárkák ajándékai
Beauty ajándékok
Wellness szolgáltatások – kedvezményes bérletvásárlás
Utazás nyeremény
Egészségközpont kedvezményes kuponok
Várható költségek előzetesen
Az együttműködés legfontosabb alapja, hogy az egy Partnerre vetített költségek lényegesen alacsonyabbak lesznek, mintha egy-egy Partner önálló standon venne részt. Az Egészség Szigettel történő együttműködés kapcsán lényegesen költséghatékonyabban érhető el minden Partner számára a fenti szolgáltatások és megjelenések. Ami még nagyon fontos, hogy minden együttműködő Partner számára az Advertisz Reklám Kft. biztosítja a szervezést, tehát a Partnernek részéről minimális munkát igényel a részvétel. Az Advertisz Reklám Kft. által biztosított hoszteszek és az ügynökség emberei garantálják a gördülékeny menetrendet a kiállítás előkészítő és kivitelező szakaszában. Továbbá kiemelt támogatást biztosít a Fitbalance valamint a Fitbalance rendezvényhez kapcsolódó szervezők.
A terület bérleti díj a Partnerek között oszlik meg arányosan, valamint a fenti költségek szintén arányosan oszlanak meg.
Első körben részvételi szándékodat szeretnénk megtudni, az egyedi igényeidet pedig kérlek, hogy jelezd felénk, hiszen az Egészség Sziget Rólad fog szólni!

Ha érdekel az együttműködés akkor várjunk a jelentkezésedet a nemeth.csaba@advertisz.hu email címen!

Advertisz Reklám Kft.

2015 © Advertisz Reklám Kft.
Minden jog fenntartva.