Portfolio
2017-03-28 by

Junior Social Média csomagajánlatunk

Tisztelt Partnerünk!

Költséghatékony és gyors megoldást szeretnék ajánlani a közösségi média világához. Nem kell hirdetésre költeni, hanem az organikus elérést kell a középpontba helyezni! Ne feledjük, ez kvázi ingyen van! Aktív rajongói tábor építése lehet, hogy ugyan egy picit hosszabb időt vesz igénybe, mint beállítani az Adwords vagy a Facebook és Instagram hirdetéseket, de hosszú távon a leghálásabb vevőkört alakíthatjuk így ki, ha tartalom marketing irányába lépünk. Itt nem arról van szó, hogy ne használjuk a jól bevált megoldásokat, sokkal inkább azt szeretnénk, ha párbeszéd lenne a médiák között és valós közösségi hálót építenének a mai KKV szektor szereplői.
Kutatások igazolják, hogy átlagosan naponta 4-5 órát töltünk a virtuális térben és ez az arány lényegesebben magasabb a fiatal generációk körében.

E médiumok nem csak az ismeretség növelését és a cég imázsának javítását tudják elérni, de nagyon gyakran a bevételeket is képesek növelni.
Mindemellett pedig, olyan egyedi felhasználókat lehet megszólítani, akiket hagyományos reklám eszközökkel nehezen vagy egyáltalán nem lehet elérni.

Fontos a közösségi médiában történő folyamatos jelenlét. A lényeg pedig azon van, hogy ezt a rendszert működtetni kell! Első körben rendszert kell kialakítani és ápolni kell. Mi erre hozunk ár-érték arányú megoldást.
Amit kínálunk: naprakész, folyamatos, professzionális kommunikációt a közösségi médiában, amely brand ismertséget, forgalomnövekedést garantál hosszú távon, és az elérni kívánt kereskedelmi célok mellett lojális vevőkört is eredményez.

Cégünk egyaránt vállalja már meglévő oldalak karbantartását és új oldalak létrehozását, organikus elérések generálását és tartalomgyártást, természetesen az egyedi igényeinek megfelelően legyen szó akár Facebook akár Instagram oldalról.

Cégünk e közösségi média csomagját egy jól tervezhető havidíjas szolgáltatást keretében nyújtja, melynek díja az Ön igényeihez igazodik.

Kérem, amennyiben ajánlatunk érdekes lehet az Ön számára úgy az alábbi elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Email: nemeth.csaba@advertisz.hu

Advertisz Reklám Kft.

2015 © Advertisz Reklám Kft.
Minden jog fenntartva.